dilluns, 14 de novembre del 2022

1r Premi al 42è Certamen Coral Fira de Tots Sants

Qui ens ho havia de dir, que ens esperava un cap de setmana tan especial...

Tot va començar amb la proposta de participar en el 42è Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina. Feia temps que no vivíem l’experiència d’un concurs, així que després de saber que ens havien repescat de la reserva i seríem un dels tres cors que hi aniria, vam posar fil a l’agulla: trenta minuts de música per expressar qui som, com entenem el cant coral i fer vibrar el públic amb la nostra actuació.

I el dia del certamen va arribar. L’auditori del Centre Cultural El Teular de Cocentaina era ple. I les nostres ganes de cantar, immenses. Per nosaltres era un privilegi ser allí, compartint escenari amb dos cors d’alt nivell: Voces Blancas CSA de Griñón i el Coro Interludio de Burgos.

Preparació, concentració, nervis, emoció. Vam fer música. La vam fer tal i com sabem, donant el  millor de nosaltres mateixes perquè és així com creiem que hem d’expressar-nos dalt d’un escenari. És per això que vam sentir una profunda felicitat quan vam rebre el premi del públic. Moltes gràcies de tot cor! Un premi valuosíssim perquè ens fa sentir que connectem amb vosaltres. Però sembla que també vam agradar al jurat... un jurat que valora la qualitat vocal, la interpretació, la posada en escena, el rigor musical. Tot puntua. I vam tenir prou punts com per posar-nos al capdavant. Mare meva!

I això no és tot, perquè aquesta aventura té una segona part! I és que aquest premi ens emplaça a participar en el proper Gran Premio Nacional de Canto Coral (2023) i el VI Premi Firacor (2025).

Ja ho veieu: felices, contentes, engrescades, satisfetes, emocionades, agraïdes.

Podeu veure el certamen complet en aquest enllaç, amb les magnífiques actuacions dels altres dos cors i la nostra (1h, minut 18).

Imatges: Marc Pascual


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada