dimarts, 9 de juny del 2015

Actea ELLA

Si voleu conèixer el nou espectacle Actea ELLA, a banda de llegir el text que trobareu a continuació, podeu venir aquest dijous 11 de juny a les 19:30h al Conservatori de Barcelona (c/Bruc 110), a la Peixera. És gratuït.

En aquesta ocasió, interpretem temes de grans compositors de la cançó popular nord-americana com ara Irving Berlin, Jerome Kern o Arthur Hamilton, que van ser versionats per la excepcional primera dama de la cançó, l’Ella Fitzgerald, en algun moment de la seva carrera. L’Ella està considerada com la cantant més important i influent de la història del jazz i, en general, de la cançó melòdica popular. Tot i el seu renom com a cantant de jazz, el seu repertori amplíssim incloïa, a més d’aquest estil, swing, blues, bossa nova, samba, gospel, calipso, cançons nadalenques, pop, etc.

Aprofundim en el repertori popular nord-americà de la mà de Lady Ella, interpretant els temes més famosos de la coneguda cantant amb un estil únic, unes elaborades coreografies i una posada en escena rica i desinhibida.

Us hi esperem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada