diumenge, 21 de juliol del 2013

珠海女声合唱团 i Actea, dos cors femenins

Haver-nos endinsat en la música xinesa no fa més que regalar-nos sorpreses! Aquesta vegada, el cor femení Zhuhai Haiyun (珠海女声合唱团) de la ciutat de Zhuhai, ens va convidar, durant la seva actuació el passat 11 de juliol a Fort Pienc (Barcelona), a interpretar conjuntament una de les cançons més conegudes a la Xina: 茉莉花 Molihuà (Flor de gessamí).


Cor femení Zhuhai Haiyun i Actea, interpretant Molihuà.
11/07/13 Fort Pienc, Barcelona

No va ser aquest l'únic moment emotiu. Poc després tornàvem a ser dalt de l'escenari, aquesta vegades soles. Després d'una breu presentació per explicar el nostre treball sobre la música xinesa, el director Carles Comalada es dirigia al públic xinès (en xinès) per fer-los partíceps del nostre entusiasme per la seva música, així com anunciar les cançons que incloem en aquest repertori i que més ens agraden.

Va ser realment bonic i fascinant rebre l'agraïment en forma d'aplaudiments quan la melodia de 乌苏里船歌 (La barca del Wusuli) començava a sonar. Era difícil no emocionar-se i seguir cantant... 

Moltes gràcies al Cor Jove Mixt, al Cor femení i a la seva directora He Liu. Els desitgem molts més èxits dels que ja tenen!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada